л
Ubisoft oznamuje událost UbiForward na červen

SUPERPAŘMENI

...od hráčů, pro hráče...



Ubisoft oznamuje událost UbiForward na červen


Ubisoft oznamuje událost UbiForward na červen

Ubisoft plánuje další velkou prezentaci UbiForward, která se uskuteční 10. června v Los Angeles, s očekáváním novinek o Assassin’s Creed: Codename Red a dalších hrách.


Johny
4.04.2024
2
479

Novinky

Herní gigant Ubisoft se chystá opět oslnit herní svět svým nadcházejícím UbiForward eventem, naplánovaným na 10. června v Los Angeles. 

UbiForward v červnu

UbiForward přichází přesně rok po posledním velkém showcase, kde se představily tituly jako Skull & Bones a Avatar: Frontiers of Pandora. Fanoušci jako my mají jistě velké očekávání od této prezentace. 

Ubisoft má v záloze mnoho titulů, které by mohly být odhaleny na jejich červnové události. Nejen že se můžeme dočkat potenciálních novinek o Assassin’s Creed: Codename Red, ale také o dalších projektech jako The Division Heartland či Star Wars Outlaws

Spekuluje se i o tom, že Ubisoft představí zcela nový titul, například očekávané pokračování série Splinter Cell. Nicméně realita může přinést i jiné oznámení, jako například crossoverové události pro Rainbow Six Siege nebo rozšíření pro Skull & Bones.

Nechme se tedy překvapit a zapišme si do kalendáře 10. červen.

Jak se těšíte na tuto herní událost? Nezapomeňte se také připojit do naší soutěže. Více informací naleznete ve videu níže.


Instagram Facebook TikTok Discord

Mrzí nás že zatím nemůžeme zpřístupnit registrace, aby jste nám dali svůj feedback!



Sdílet na Facebooku