л
The Elder Scrolls Online vydělal přes 2 miliardy dolarů

SUPERPAŘMENI

...od hráčů, pro hráče...



The Elder Scrolls Online vydělal přes 2 miliardy dolarů


The Elder Scrolls Online vydělal přes 2 miliardy dolarů

Hra The Elder Scrolls Online dosáhla výdělků přesahujících 2 miliardy dolarů, což její režisér považuje za důkaz jejího postavení mezi úspěšnými online hrami.


Johny
11.04.2024
0
289

Novinky

V rámci nedávného odhalení na konferenci GDC se zjistilo, že The Elder Scrolls Online (ESO) si během deseti let své existence vydělala více než 2 miliardy dolarů.

Úspěch The Elder Scrolls Online

Herní ředitel Matt Firor prohlásil, že výdělky hry jsou nejenom důkazem jejího finančního úspěchu, ale i pevným základem pro její renomé mezi předními live service hrami na trhu. Podle Firora, Elder Scrolls Online (ESO) si udržuje pevnou pozici mezi fanoušky, přesto často zůstává ve stínu ve veřejných debatách o úspěšných online hrách.

Firor zdůraznil, že stabilní příjmy, dosahující průměrně 200 milionů dolarů ročně, nejenom odrážejí loajalitu herní komunity, ale i neustálé úsilí vývojářského týmu Zenimax Online v rozvoji a zdokonalování hry. Úctyhodný ekonomický úspěch naznačuje, že ESO si tak zachovává silnou pozici v konkurenčním prostředí online herního průmyslu.

Důraz na dlouhodobou popularitu a udržitelnost ESO v kontextu trhu s online hrami se odráží v trendech, kdy starší tituly, jako je ESO, nadále dominují v čase stráveném hraním her. Rozhodně není žádným tajemstvím, že World of Warcraft zůstává jedním z nejuznávanějších titulů na poli MMORPG. Přesto se Elder Scrolls Online drží těsně v jeho stopách.

Hrajete The Elder Scrolls Online? Dejte nám vědět. Nezapomeňte se podívat také na naše nejnovější video, kde se TESO věnujeme.



Instagram Facebook TikTok Discord

Mrzí nás že zatím nemůžeme zpřístupnit registrace, aby jste nám dali svůj feedback!



Sdílet na Facebooku