л
Manor Lords je aktuálně nejočekávanější hrou

SUPERPAŘMENI

...od hráčů, pro hráče...



Manor Lords je aktuálně nejočekávanější hrou


Manor Lords je aktuálně nejočekávanější hrou

Manor Lords, očekávaná strategická budovatelská hra, se těsně před svým vydáním vyšplhala na první místo nejžádanějších her na platformě Steam.


Johny
16.04.2024
0
1582

Novinky

Nadcházející vydání hry Manor Lords, které je naplánováno na 26. dubna, vzbuzuje značné očekávání mezi komunitou hráčů.

Manor Lords dorazí již brzy

Jelikož se kvapem blíží datum vydání, vývojář Slavic Magic slaví významný milník: na platformě Steam zaznamenal přes 2,5 milionu přidání do wishlistu. V počtu sledujících se hra dostala na druhé místo, hned za hrou Black Myth: Wukong. Pro samotného herního vývojáře se tak jedná o opravdu velký úspěch.

Manor Lords má nabídnout hráčům budování středověkých měst a vesnic. Začínáte s jednoduchým táborem v lese a postupně rozšiřujete své území až na prosperující město se silnou armádou. Hra klade důraz na mikromanagement, což hráčům umožňuje pečlivě řídit každý aspekt městského života, od obchodních tras po spokojenost obyvatel. Jedinečnou funkcí Manor Lords je možnost procházet se po městě v roli pána, sledovat denní činnosti obyvatel a tak získat autentický zážitek ze života ve středověké obci.

Hra vychází 26. dubna na PC. V blízké budoucnosti pak dorazí také na konzole Xbox Series X/S. Manor Lords bude součástí v den vydání také v rámci předplatného PC Game Pass. Další hry, které vyjdou v tomto měsíci, naleznete ZDE.

Jak se těšíte na Manor Lords? Dejte nám vědět. Zavzpomínejte s námi také na rok 2023 a výběr TOP 5 her podle naší redakce. Video naleznete níže.



Instagram Facebook TikTok Discord

Mrzí nás že zatím nemůžeme zpřístupnit registrace, aby jste nám dali svůj feedback!



Sdílet na Facebooku