л
Blizzard odhaluje čtvrtou sezónu Diabla IV

SUPERPAŘMENI

...od hráčů, pro hráče...



Blizzard odhaluje čtvrtou sezónu Diabla IV


Blizzard odhaluje čtvrtou sezónu Diabla IV

Blizzard oznámil novou sezónu pro Diablo IV pod názvem Loot Reborn, která se zaměří na přepracování systému vybavení a stavění postav, místo tradičního přidávání nových mechanik a sezónního příběhu.


Johny
1.05.2024
0
5274

Novinky

V nadcházející sezóně 4 hry Diablo IV, nazvané "Loot Reborn", se Blizzard rozhodl odchýlit od typického konceptu sezón. 

Diablo IV - Loot Reborn Season 4

Místo zaměření na nové mechaniky a sezónní příběhy, vývojáři se rozhodli přepracovat systém vybavení a možnosti stavění postav. Tim Ismay, vedoucí producent sezón, v rozhovoru pro zpravodajský portál IGN sdělil, že nová sezóna přinese zásadní změny ve způsobu, jakým funguje hratelnost Diabla, s důrazem na aktualizaci předmětů.

Sezóna zavede několik významných změn, včetně aktualizace systému předmětů, která zjednoduší affixy, aby byly srozumitelnější a užitečnější. Nový systém "Tempering" umožní hráčům přizpůsobit si nalezené vybavení. Kompletní přepracování Codex of Power nahradí  krystaly a zavede nový, silnější typ "Greater Affixes". Změny v nové sezóně zásadně přepracovávají systém kořisti v Diablu IV, zejména co se týče stavění postav pro endgame.

Na rozdíl od předchozích sezón bude méně důrazu kladeného na sezónní postavy a příběh. Většina změn, včetně úprav předmětů a přepracování aktivit Helltide pro endgame, bude dostupná pro standardní postavy v Eternal. Přesto vývojáři slibují, že bude stále důvod založit si sezónní postavu.

Event Helltide prošel vážným zvážením a bude nyní plná kultistů a proroků zkázy, představí nové nepřátele, včetně Hellborns a Hellworms. Přepracovaný event tak zvýší výzvy a odměny spojené s touto aktivitou.
Blizzard také oznámil, že 2. května uspořádá livestream s vývojáři, kde proberou zkušenosti z prvního veřejného testu říše (PTR). Nová sezóna Loot Reborn dorazí již 14. května.

Jak se těšíte na novou sezónu? Neváhejte se podívat také na herní kalendář níže, ať víte, co vás tento měsíc čeká.


Instagram Facebook TikTok Discord

Mrzí nás že zatím nemůžeme zpřístupnit registrace, aby jste nám dali svůj feedback!



Sdílet na Facebooku